Æble-pizza

Æble-pizza

Ingredienser

2 pizzaer

  • 350 ml lunkent vand
  • 2 spsk. honning
  • 20 g frisk gær
  • 600 g mel
  • 1 tsk. salt
  • 4 spsk. olivenolie
  • 1/4 butternut squash
  • Knivspids peber og salt
  • 100 g 38% Crème Fraiche
  • 2 røde æbler
  • 100 g frisk gedeost
  • 75 g granatæblekerner

Opskrift

I en stor skål, lad honning og gær opløses i det lune vand.

Tilsæt mel, salt og olivenolie, og ælt i 5 minutter med dine hænder eller i 2 minutter i en røremaskine (med dejkrog). Lad dejen hvile i mindst 15 minutter.

Du kan nu skrælle butternut squash, fjerne dens kerner og skære den i små terninger. Hæld lidt olivenolie over og krydr med salt og peber. Bag ternene i 15 minutter i en forvarmet ovn ved 200 °C.

Del pizzadejen i 2 lige store dele, og rul hver del ud på et melet bord med en kagerulle. Overfør derefter pizzadejen til en bageplade, dækket med bagepapir.

Spred crème fraiche på din pizzadej.

Fjern kernehuset fra æblerne og skær dem i tynde skiver. Læg dem på crème fraichen.

Fordel derefter butternut squash ternene og gedeosten på pizzaerne, og bag dem i en forvarmet ovn ved 220 °C i 15 minutter.

Til sidst fordel granatæblekernerne på dine varme pizzaer.

#Kidibul

#Kidibul

LÆG ENDELIG BILLEDER AF DINE KREATIONER PÅ INSTAGRAM UNDER HASHTAGGET #KIDIBUL

Se flere opskrifter