Blåbærkager

Blåbærkager

Ingredienser

10 kager

  • 2 æbler
  • 200 g blåbær
  • 75 ml Kidibul Æble-Jordbær
  • 1 spsk. agavesirup
  • 2 ruller tærtedej
  • 100 g flormelis
  • 2 spsk. vand
  • 1 tsk. rødbedesaft
  • Farverigt krymmel

Opskrift

Start med at skrælle æblerne, fjern deres kernehus, og skær dem derefter i små stykker.

Læg æblerne og blåbærrene i en gryde og hæld også Kidibul Æble-Jordbær og agavesiruppen i, og lad det simre i 20 minutter, indtil det hele er godt blandet. Lad derefter dit syltetøj køle af.

Brug cookie cutters (runde eller æggeformet) til at udstikke 20 cirkler af tærtedejen ud.

Læg en skefuld syltetøj på midten af ​​10 dejcirkler. Der skal være plads nok ud til siderne, så syltetøjet ikke løber af.

Læg en dejcirkel uden syltetøj, ovenpå alle dejcirklerne med syltetøj. Brug dernæst en gaffel til at presse kanterne sammen hele vejen rundt på hver cirkel, så syltetøjet ikke flyder ud.

Slå et æg ud i en lille skål, og pensl derefter ​​dine kager.

Bag dem i en forvarmet ovn ved 190 °C i 15 til 20 minutter. Lad dem derefter afkøle.

Bland flormelis, vand og rødbedesaft, og dekorer ​​dine kolde kager med glasuren.

Drys krymmel på kagerne, inden glasuren tørrer.

#Kidibul

#Kidibul

LÆG ENDELIG BILLEDER AF DINE KREATIONER PÅ INSTAGRAM UNDER HASHTAGGET #KIDIBUL

Se flere opskrifter