MYSLIBARER MED PUFRIS

MYSLIBARER MED PUFRIS

Ingredienser

Unden gluten

  • 2 modne bananer
  • 80 g agavesirup
  • 1 æggehvide
  • 150 g havregryn
  • 100 g rice krispies eller pufris
  • 20 g tørret frugt efter eget valg: rosiner, mango, papaya, hakkede nødder…

Opskrift

Tænd ovnen på 175° C.

Mos bananerne i en skål, og bland agavesirup og æggehvide i.
Hæld havregryn, pufris og tørret frugt i, og bland godt.

Dæk en form eller bageplade på 20-25 cm med bagepapir.
Tryk mysliblandingen godt ned i formen, og bag den i ovnen i 25 minutter.

Lad den køle lidt af, og skær den så ud i små rektangler (myslibarer), mens den stadig er lun.

Dem, I ikke spiser med det samme, kan gemmes i en kagedåse.

#Kidibul

#Kidibul

LÆG ENDELIG BILLEDER AF DINE KREATIONER PÅ INSTAGRAM UNDER HASHTAGGET #KIDIBUL

Se flere opskrifter