Veganske pandekager med pocheret pærer

Veganske pandekager med pocheret pærer

Ingredienser

4 personer

  • 180 g speltmel
  • 500 ml havremælk
  • 2 spsk. solsikkeolie + ekstra til stegningen
  • 1 tsk. vaniljeekstrakt
  • 4 pærer
  • 75 cl Kidibul Æble
  • 100 g rørsukker
  • 1 kanelstang

Opskrift

Rør mel, havremælk, solsikkeolie og vaniljeekstrakt sammen med en håndmixer eller i en foodprocessor for at få en glat og lind dej

Varm en (pandekage)pande over medium varme og tilsæt lidt olie.

Hæld noget af dejen på panden (0,75 dl), og pas på ikke at lave pandekagen for tyk. Lad den stege færdig på den ene side og vend den, så den kan stege på den anden side. Gentag ind til du ikke har mere dej tilbage.

Du kan nu skrælle pærerne, fjerne deres kernehus og skære dem i kvarte.

Hæld derefter Kidibul Æble i en stor og dyb gryde. Tilsæt sukkeret og kanelstangen. Varm alt op over medium til høj varme.

Læg dine pærestykker i gryden og læg låg på. Lad dog en lille sprække være, så dampen kan slippe ud. Lad dem simre i 30 minutter.

Derefter kan du servere dine pandekager med varme pærer.

#Kidibul

#Kidibul

LÆG ENDELIG BILLEDER AF DINE KREATIONER PÅ INSTAGRAM UNDER HASHTAGGET #KIDIBUL

Se flere opskrifter