Vores produkter
Kidibul er frugtjuicen, der får festen til at boble. Den stimulerer børnenes fantasi og giver alle en festlig oplevelse med familien eller venner. Og sikke en smag! KIDIBUL FÅR FESTEN TIL AT BOBLE!


En flaske 75 cl Kidibul æble-jordbær
Frugtsaft med brus.
- Uden tilsat sukker og konserveringsmiddel. Al frugt af kontrolleret oprindelse.
- Frugtjuice, der får alle de gode stunder med børnene til at boble.
- Æble og jordbær, der vil henrykke selv kræsne smagsløg.
Næringsindhold pr. 100 ml :

En flaske 75 cl Kidibul øko-æble
Frugtsaft med brus.
- Uden tilsat sukker og konserveringsmiddel. Al frugt af kontrolleret oprindelse.
- Frugtjuice, der får alle de gode stunder med børnene til at boble.
- Lavet af saftige æbler, de fleste børns yndlingsfrugt, der giver masser af frisk smag!
Næringsindhold pr. 100 ml :
Fremstilling af Kidibul
6 æbler, bobler og værsgo - en flaske Kidibul... Følg alle etaper fra plukning til flaske!

Æblehøsten
For at lave Kidibul skal man naturligvis bruge æbler af høj kvalitet.
Æblehøsten foregår fra først i september til midt i november. Når æblerne er plukket, sendes de til vask og sortering. Der kan anvendes flere sorter af æbler til Kidibul.
Men det er vigtigt at respektere elementer som farve, surhed og naturligt sukkerindhold for at opnå den unikke Kidibul-smag! Udvælgelsen af æblerne er derfor afgørende.

Vask og sortering
Når æblerne er plukket, vaskes de med højtryk og sendes derefter ud på et sorteringsbord, hvor kun de bedste bliver udvalgt.

Mosning og presning
Æblerne moses. Det er en nødvendig etape, inden de sendes i pressen, hvor saften udvindes. Moste æbler bliver hurtigt brune, fordi de reagerer på ilt. Denne iltning kan ændre duften og give æblet mere skarphed og bitterhed. Derfor skal presningen ske hurtigt efter mosningen.

Koncentrat
Når æblet er klar, skal det laves til saft!
Saften fra æbler, der er plukket mellem september og november, skal laves til koncentrat, så det kan opbevares længe. Æblesaftkoncentrat fremstilles helt naturligt gennem kogning uden brug af konserveringsmidler.

Blandingsprocessen
Juice til Kidibul er et spørgsmål om ekspertise!
Koncentratet fortyndes nu til æblesaft igen. Naturlige aromastoffer (udelukkende til æble-jordbærsmag) kan anvendes for at sikre den velkendte smag af Kidibul.

Kvalitetskontrol
Surhed, farve, sukkerindhold, mikrobiologiske analyser… Alle elementer, der bliver godkendt før næste etape.

Brus og flasker
Før den hældes på flaske, puttes der bobler (eller kulsyre) i æblesaften. Så er det tid til omstikning. Det foregår et køligt sted for at undgå, at det skummer. Som til de fine mousserende vine bruger vi propper af naturlig presset kork til at lukke flaskerne og til sidst et metalnet, der sikrer perfekt forsegling.

Pasteurisering
Kidibul er 99-100 % naturligt! For at fjerne eventuelle urenheder varmes Kidibul-flaskerne gradvist op med et ”brusebad” til 65°C i 25 minutter. Denne pasteurisering giver Kidibul en garanteret holdbarhed på 18 måneder.

Kasser
De fyldte og varmebehandlede flasker tørres, får etiketter på og bliver lagt i kasser, som bliver stillet på paller og kørt ud i butikker i hele verden. Hver flaske får en særlig kode trykt på etiketten, så man kan få oplyst dato og tidspunkt for fremstillingen, samt hvor ingredienserne er fra.

Kidibul er klar!
Nu mangler I bare at nyde den blandt venner og gøre hvert øjeblik uforglemmeligt!